1. Anasayfa
  2. Havacılık Haberleri

Uçak Bileti Satışlarında Kripto Paralar Rekor Kırdı

Uçak Bileti Satışlarında Kripto Paralar Rekor Kırdı
kripto para
0

Büyük İlgi Gördü!

2020 senesinde kripto paralar ile uçak bileti satışında rekor kırıldı.

Seyahat rezervasyon sitesi Travala, geçen yıla oranla bu yıl kripto para ile uçak bileti alımlarında rekor kırdı. Bu rekor teknoloji dünyası ve havacılık sektörü adına büyük bir başarı olarak görüldü.

Travala seyahat platformuna kripto paralar ile ödeme yapılabiliyor. Bu da şirketin çok daha fazla tercih edilmesini sağlıyor. Kripto paraların ilerleyen dönemlerde diğer sektörlerde de rekor kırması bekleniyor.

Kripto dostu seyahat rezervasyon sitesi, salı günü rekor bir ayı gösteren aylık kazanç raporunu paylaştı. Platformun kasım ayı için toplam kazancı; otel rezervasyonları, uçuş, seyahat hediye kartları, rezervasyonları ve entegrasyon ücretleriyle birlikte 920.274 dolar gibi rekor bir seviyeye olarak açıklandı.

Gelinen nokta ekim ayına kıyasla aylık %76’lık bir artışı ve Kasım 2019’a kıyasla yıllık %503 gibi oldukça şaşırtıcı bir büyümeyi temsil ediyor.

Bildiğiniz gibi her geçen gün gelişen teknoloji ile binlerce kripto para birimi hayatımıza girdi. Travala şirketi, sadece bitcoin ile değil, diğer kripto para birimleri ile de uçak bileti satıyor.

Şirket ayrıca kasım ayında yapılan tüm rezervasyonların %72’sinin kripto para birimleri ile ödendiğini açıkladı. Platformda yapılan tüm kripto ödemelerinin %22’si BTC, %20’si AVA, %7 ETH, %6 LTC, %3 XRP ve %3 USDC ile gerçekleştirildi.

Kredi kartı ile ödeme ise bunların içerisinde %17’lik bir paya sahip. Travala şirketi, geniş kripto para yelpazesi ile satışları kabul ediyor. Ayrıca bunu yapmaktan da gurur duyuyor.

Dilerseniz ”AB Sağlık Dairesi Karantinayı Etik Bulmuyor” haberimize de BURADAN ulaşabilirsiniz.

Hayatım Ucakkazalari.com :)

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir