1. Anasayfa
  2. Uçaklardan Haberler

Middle East Airlines Ailenin Yeni Üyesini Teslim Aldı

Middle East Airlines Ailenin Yeni Üyesini Teslim Aldı
Middle East Airlines A320neo
0

Filoya Yeni Üye

Middle East Airlines A321Neo uçağını Airbus’tan teslim aldı.

MEA şirketinin filosuna katılan üçüncü uçak A321neo ile şirketin filo sayısı 18’e yükseldi. MEA, ilk A321neo uçağını 2020 senesinin başlarında aldı ve önümüzdeki aylarda 6 adet A321neo uçağını daha bünyesine katacak. Uçağın Toulouse’da yapılan teslimatında Middle East Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Mohamad El-Hout yer aldı.

Mohamad  El-Hout yaptığı açıklamada, “MEA  firmasının 75. yıldönümünde ve 2012 yılında MSN5,000’den sonra dikkat çeken seri numarası 10,000 ile yeni A321neo uçağını teslim almış olmaktan mutluluk duyuyoruz. İlk olarak 2003 senesinde A320 Ailesinden bir uçağın filomuza katılmasından bu zamana kadar uçağın sadece olağanüstü operasyonel olumluluğundan yararlanmakla kalmadık bunun yanında daha sonra havayolu endüstrisinde bir popülerlik haline gelen tek koridorlu bir uçak modelinde geniş gövdeli kabin ürününü tanıtan ilk havayolu markası olduk. Ne yazık ki Lübnan’daki mevcut durumlar sebebiyle MSN5,000 için Beyrut’ta gerçekleştirdiğimiz teslimat seremonisini gibi bir kutlama bu sefer  yapamayacağız, fakat bunun, mevcut koşullarda milletimizin zorlukları aşmasında bir umut ve motivasyon kaynağı olacağından eminim” dedi.

Airbus şirketinin Ticari Başkanı Christian Scherer’da, “Airbus olarak dünyadaki en gelişmiş Airbus filolarından birini işleten Middle East Airlines şirketi ile uzun süredir devam eden ortaklığımızdan  gurur duyuyoruz. Tamamen bir Airbus operatörü olarak MEA, Airbus’ın uçak filoları arasındaki benzersiz filo ortaklığından faydalanıyor ve şimdi oyuna hız kazandırmak için yüksek yakıt tasarruflu üçüncü A321neo uçağını filosuna ekliyor. Bu karışık ortamda bu şirketin sağlamlığına ve esnekliğine hayranım. MSN10,000’in tesliminin yapılması, A320 Ailesinin başarısını gösteren bir unsurdur ve ürünlerimize olan güvenlerinden uluslararası alandaki tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Dilerseniz ”Rusya Havalimanlarını Uluslararası Uçuşlara Açıyor” haberimize de BURADAN ulaşablirsiniz.

Hayatım Ucakkazalari.com :)

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir